055 533 91 71 info@finanz.nl

Starters

Een onderneming beginnen. We kunnen het ons nog als de dag van vandaag herinneren. Een startkapitaaltje bijeenschrapen. En dat vervolgens als water door je handen zien glippen. Het eerste huurcontract, dat achteraf toch niet zo’n slimme zet bleek te zijn geweest. De eerste belastingaanslagen, het eindeloos wachten op de eerste betalingen. Enzovoorts, enzovoorts.

Wie als ondernemer geen ééndagsvlieg wil zijn, doet er goed aan vanaf het allerprilste begin z’n financiële zaken goed op orde te hebben. En zich te omringen met goed advies van een persoonlijk adviseur. Een adviseur die nog echt met je meedenkt, en je bijtijds wijst op alle valkuilen die er voor je in het verschiet liggen. Maar je óók stimuleert en allerlei mogelijkheden aanreikt.

De hulp die je nodig hebt. Tegen een vast en laag tarief

Speciaal voor startende ondernemers hebben we bij Finanz het StartUp servicepakket ontwikkeld. Een pakket van diensten waarmee we je tegen een vaststaand en sterk gereduceerd tarief gedurende het eerste, cruciale jaar op weg helpen

Met het opzetten van een goed onderbouwd ondernemingsplan. Met het van meet af aan opbouwen van een deugdelijke administratie. En met tips en adviezen over belastingen.

Meer weten? Bel gerust met 055 533 91 71.

Referenties

Het Weemsel
Lucas IT
BTR Group

Finanz
Watermanstraat 116
7324 AK Apeldoorn

Tel: 055 533 91 71
Fax: 055 533 95 58
info@finanz.nl